Första workshopen!

Det var en verklig glädje att få dela chokladpassionen med de fem deltagarna i RekoSkolans första reko-choklad workshop idag. Workshopsdagen gav mersmak! Jag skulle inte ha kunnat önska mig en bättre pilotgrupp – tack Anna, Anna, Birgitta, Heidi och Minea! Jag lärde mig massor som framtida grupperna kommer att ha glädje av. Nästa workshop den 2.2 är full och den första i mars är också nästan fullbokad. Nu har jag lagt in nya datum –  9 och 10 mars – speciellt för den som vill laga påskpraliner.

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s